У червні обговорять забудову чотирьох ділянок у Львові. Візуалізація

3034 0
Громадські слухання стосуватимуться будівництва нових житлових будинків, розбудови центру мікрорайону Рясне-1 та виділення дачних ділянок для учасників АТО.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Вулиця Очеретяна

Період слухань: 30 травня  23 червня 2017
 
 
На двох ділянках, що на схемі позначені рожевим, пропонується звести багатоповерхові будинки на 217 та 77 квартир із паркінгами для авто. 
 
 
Зустріч з головним архітектором проекту відбудеться 7 червня у школі №97 (вул. І. Миколайчука, 18). Початок о 18:00.

«Під Голоском»

Період слухань: 1  26 червня
 
Обговорюватимуться зміни до детального плану. Із 01 червня 2017 року по 26 червня 2017 року триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час внесення змін до детального плану території житлового району «Під Голоском» у м. Львові (зміна №3).
 
 
Запроектовано багатоквартирні будинки 6-10 поверхів площею приблизно 1700 кв. м. На території передбачені спортивні майданчики, напівзаглиблені та підземні паркінги. За проектом заплановано зменшити площу садибної забудови і збільшити житлову. 
 
Зустріч з головним архітектором проекту відбудеться 12 червня у школі № 81 (вул. Гетьмана Мазепи, 1а). Початок о 18:00.
 

Рясне-1 (ділянка між вулицями Шевченка, Ковалика і залізницею)

Період слухань: 1  26 червня
 
Планується забудова території площею 35,2 га, на якій формуватиметься громадський центр району. Територія буде поділена на три квартали: житлова забудова, складська та виробнича зона та власне громадські об’єкти з центром з уже діючою церквою Пресвятої Трійці УАПЦ. 
 
 
Зустріч з головним архітектором проекту відбудеться 13 червня у актовому залі школи-садка №38 (вул. Порічкова 4а). Початок о 18:00.
 

Ділянки під дачі учасників АТО на Замарстинівській

Період слухань: 1  26 червня 
 
 
Йдеться про ділянку за межами Львова. Передбачається розташування 143 ділянок з дачними будинками та три громадські будівлі орієнтовною площею 600 кв. м: об‘єкти придорожнього сервісу, кафе, тощо. Зараз основна частина території заліснена і невпорядкована, поруч розташований дачний кооператив.
 
Зустріч з головним архітектором проекту відбудеться 14 червня у Великій сесійній залі Львівської міської ради (пл. Ринок, 1). Початок о 18:00.
 
 
Збір пропозицій по вулиці Очеретяній триватиме до 23 червня, по інших трьох ділянках – до 26 червня. Приймає їх відділ громадського партнерства управління «Секретаріат ради» ЛМР через Центр надання адміністративних послуг (пл. Ринок, 1, тел. (032) 297-57-63.
 
Зоя Красовська
Візуалізація «Містопроект»

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!