Протягом дня у Києві очікують грозу

708 0
Водночас на вихідних буде сильна спека.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Сьогодні, 29 червня, у Києві очікують грозу (1 рівень небезпечності, жовтий). Про це попереджає Український гідрометцентр, передає Київська МДА.

«Фахівці рекомендують під час грози зачиняти вікна і не підходити до них, не братися за металеві вхідні двері, а в разі сильного вітру – триматися подалі від рекламних щитів та дерев, а також не паркувати поруч із ними автівки», – повідомляють у відомстві.

Додамо, що згідно з прогнозом Українського гідрометцентру, у четвер та п’ятницю, 30 червня та 1 липня,  в столиці очікують до 30 градусів тепла. На вихідних – до 32 градусів. 

Читайте також: У Києві частково обмежили рух транспорту на Броварському проспекті 

У міській адміністрації додають, що при падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103.

Про те, як врятуватися від аномальної спеки, читайте на сайті tvoemisto.tv за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!