Два дні у Львові продаватимуть молокопродукти зі знижками та особливу бринзу

2748 0
18 та 19 липня на оптовому ринку «Шувар», що на вул. Хуторівка, 4б, проведуть «Молочний ярмарок». Продукцію власного виробництва представлять близько десятка виробників. Відвідувачі ярмарку зможуть продегустувати продукти та придбати її зі знижками – за цінами виробника.
Фото: breket-sistemy

Фото: breket-sistemy

За словами організаторів ярмарку, участь у ньому візьмуть ТМ «Молокія», Самбірський  молокозавод та фермери з Турківського і  Пустомитівського районів Львівщини.

Окрім свіжого домашнього молока, львів’яни зможуть придбати сметану та різні види сирів домашнього виробництва. Тільки тут продаватимуть особливий вид бринзи, який виготовляють лише в одному господарстві на Турківщині. Бринзу зробили за ексклюзивним рецептом та навіть продаватимуть у спеціальному посуді.

Ярмарок триватиме з 9:00 до 16:00. Аби у спекотну літню погоду молочні продукти не зіпсувалися, їх зберігатимуть у спеціальних холодильниках.

Подібні заходи організатори обіцяють проводити періодично. Тож наступний ярмарок молочної продукції відбудеться восени. А вже за кілька тижнів на ринку «Шувар» пройде ярмарок хліба. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!