Політична реклама

Протягом року будівництво житла у Львові знизилося на 30%

1447 0
У січні-вересні цього року у Львові здано в експлуатацію житлові будинки загальною площею 127,8 тис.м2, що на 27,9% менше, ніж за відповідний період попереднього року.

На Львів припала більш ніж третина введеного в області житла. У розрахунку на 1000 мешканців обласного центру було збудовано 170,2 м2 загальної площі житла, інформує ГУ статистики у Львівській області.

На індивідуальне житлове будівництво у Львові припало 59,6% введеного житла. У цьому році здано в експлуатацію одноквартирних будинків садибного типу загальною площею 76,2 тис.м2. Чверть приватних будинків введено в експлуатацію без дозволу на виконання будівельних робіт.

У січні-вересні у Львові здано в експлуатацію 14 багатоквартирних житлових будинків загальною площею 48,2 тис.м2. Також введено в експлуатацію гуртожитки загальною площею 3,4 тис.м2.

За рахунок розширення існуючого житлового фонду у Львові введено в експлуатацію 42,1 тис.м2 загальної площі, або третину від прийнятого житла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!