Політична реклама

Протягом травня львів'яни зможуть без покарання здати нелегальну зброю

1372 0
З 1 до 30 травня 2013 року управління МВС України на Львівській залізниці проводить місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів і вибухівки, що були здобуті нелегальним шляхом та незаконно зберігаються населенням.

Львів’яни, які упродовж травня добровільно звернуться до міліції за місцем постійного проживання із заявою про добровільну здачу вогнепальної зброї, спеціальних засобів самооборони, боєприпасів і вибухівки, що зберігаються у них незаконно, будуть звільнені від кримінальної і адміністративної відповідальності, інформує підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Щодо здачі незареєстрованої та знайденої зброї, боєприпасів, вибухових речовин (пристроїв)т а спецзасобів громадяни можуть звертатись в чергову частину управління МВС України на Львівській залізниці за адресою: м. Львів, вул. Федьковича 50а, або в чергові кімнати лінійних пунктів міліції на вокзалах, а також за місцем проживання в районні відділи міліції.

Нагадаємо, що санкція статті 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» передбачає покарання волі на термін від двох п’яти років.

Громадяни у зазначений термін можуть здавати в органи внутрішніх справ мисливську, вогнепальну, газову, холодну зброю, спецзасоби вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями. Після проведення додаткової перевірки зброї, її технічного стану, оформлення відповідних документів та наявності законодавчих підстав, громадяни можуть, за бажанням, зареєструвати її у свою власність.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!