Три дні у Львові дегустуватимуть сир та вино

4695 0
Протягом трьох днів, 24-26 жовтня, у Львові вже традиційно пройде міське Свято сиру і вина, на якому можна буде скуштувати сотні видів сиру і продегустувати найкращі вина.
Фото: radio24.ua

Фото: radio24.ua

На Святі працювати «Львівська винна пошта», якою можна буде відправити не лише ексклюзивну art-листівку в будь-яку точку світу, а й навіть, все, що придбаєте на Святі, повідомляють організатори.

Всі охочі зможуть скуштувати гігантський львівський сирник та побувати в імпровізованому сировинному ресторані.

Не обійдеться без винних дегустацій та кулінарних майстер-класів, які проводитимуть справжні професіонали лише протягом фестивальних днів. Спеціально до «Свята сиру і вина»«Львівська свічкова мануфактура» виготовить свічки, які за формою, кольором нагадуватимуть справжній сир. Також проводитимуть майстер-класи, на яких покажуть і розкажуть як робити свічки. 

Окрім того, гості зможуть зайнятися унікальним мистецтвом, аналогів якого немає у світі, - виготовлення сирних коників. Сирні коники - це водночас іграшка, закуска і данина традиціям.

Коли: 24 жовтня 2014 року 14:00 - 20:00
25-26 жовтня 2014 року 12:00 - 20:00

Де: Львівський Палац Мистецтв, вул. Коперника, 17

Попередній продаж квитків, 20 - 23 жовтня 2014 року (за умови купівлі квитка у попередньому продажі вартість квитка становитиме 15 грн  на будь-який день свята). Разом із вхідним квитком кожен відвідувач свята отримує брендований браслет, який дає право на багаторазовий вхід на територію свята  протягом дня, на який було куплено квиток. Вхідний квиток кожен гість Свята зможе обміняти на келих вина. 

Квитки можна придбати:

20 - 23 жовтня: у мережі квиткових кас "ОТ-ОТ".

24 - 26 жовтня: у квиткових касах "ОТ-ОТ" та в касах Свята сиру і вина (Львівський Палац Мистецтв, вул. Коперника, 17). Також можна забронювати картки, надіславши запит на [email protected]для груп більше 10 осіб.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!