Противники реконструкції палацу спорту у Львові перекрили вулицю Мельника. Фото

2929 0
Активісти вимагають припинити реконструкцію кортів, де займаються діти ДЮСШ «Спартаківець».
Фото: Назар Притула

Фото: Назар Притула

Противники реконструкції палацу спорту «Україна» перекрили вулицю Мельника у Львові. Про це з місця події інформує кореспондент Tvoemisto.tv.

Зокрема батьки та тренери учнів, які займаються на ґрунтових тенісних кортах палацу спорту, ходять по пішохідному переході, таким чином заблокувавши рух трамвая №2 та рух авто. Крім цього, в акції беруть участь мешканці сусідніх будинків та учні ДЮСШ «Спартаківець».

Додамо, що активісти вийшли на протест, оскільки, за їхніми словами, сьогодні до спорткомплексу приїхала техніка, яка має виконувати демонтажні роботи. Минулого тижня у міськраді провели громадські слухання, на яких мешканці, батьки та тренери висловились проти реконструкції кортів.

Читайте також: У Львові зведуть сучасні закриті корти та реконструюють Палац спорту «Україна». Візуалізація

Нагадаємо, 30 березня виконавчий комітет ЛМР видав ТзОВ «Палац спорту Україна» містобудівні умови та обмеження на реконструкцію Палацу ігрових видів спорту «Україна».

За даними Youcontrol власником ТзОВ «Палац спорту Україна» є інша юридична особа – ТзОВ «Спортивно-оздоровчий центр «Україна-Китай», власником якої є Тарас Ящишен. Він же значиться як засновник в групі компаній Avalon, яка веде активну будівельну діяльність у Львові. Додамо, що одним з співвласників компанії Avalon є депутат Львівської міськради, львівський бізнесмен Григорій Козловський.

ТзОВ «Спортивно-оздоровчий центр «Україна-Китай», обіцяє оновлений комплекс із басейнами, залами для занять спортом та тенісними кортами на даху. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!