Провідникам в потягах дозволять користуватись газовими балончиками

1831 0
Хотіли дозволити і шокери.
Ілюстративне фото: vcrti.com.ua

Ілюстративне фото: vcrti.com.ua

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що провідникам у поїздах дозволять користуватись газовими балончиками для захисту. Про це повідомляє Громадське радіо.

«Я вважаю, що необхідно мати хоча би газові балончики, розглядався такий варіант як шокери, але не можуть працівники Укрзалізниці ними користуватись, бо такі спецзасоби дозволені тільки поліцейським. А використовувати газовий балончик – краще, ніж не використовувати нічого взагалі», — каже Владислав Криклій.

Також планується, що принаймні на окремих напрямках Укрзалізниці знову запрацює поліція охорони.

Такі заходи пов’язані із нападом на пасажирку потягу Київ – Маріуполь Анастасію Лугову. Жінку побив та намагався зґвалтувати чоловік, що раніше вже притягався до кримінальної відповідальності. Постраждала каже, що працівники Укрзалізниці не надали їй допомоги і не викликали поліцію. В УЗ кажуть, що звільнили начальника потяга.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!