При храмах Львова проведуть семінари на підтримку онкохворих діток

1312 0
До події долучаються зокрема парафіяльні громади.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Благодійний фонд «Із янголом на плечі» 15 та 16 лютого, у Всесвітній день онкохворої дитини проведе акцію «Життя – дар Божий». До події долучаються зокрема парафіяльні громади. Про це повідомляє Духовна велич Львова.

«Наш фонд проводитиме ярмарки у кількох церквах Львова. Ярмарки триватимуть з 9 по 14. В суботу 15 лютого в церкві Климентія на вул.Чупринки. В неділю, 16 лютого, в гарнізонному храмі Петра і Павла; церкві Різдва Богородиці на Сихові; церкві Покрови на Личаківській та церкві святого Юра. Також просимо майстринь, які виготовляють прикраси, косметику, іграшки ручної роботи та інші вироби, а також господинь, які печуть пряники, зефірки, еклери та інші порційні солодощі допомогти нам наповнити ці ярмарки гарним товаром», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Як вберегти дітей від розвитку раку. МОЗ рекомендує

Додамо, що залучені кошти фонд скерує на допомогу у придбанні ліків, медичного розхідного матеріалу, спеціального харчування та виплат на  обстеження КТ та МРТ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!