Київ

При Київраді почали формувати першу молодіжну раду

653 0
Документи для участі у формуванні першого складу Київської міського молодіжої ради прийматимуть з 19 червня до 19 липня 2023 року.
Фото: Київрада

Фото: Київрада

У Києві розпочали формування першого складу Київської міської молодіжної ради при Київській міській раді. Відповідне розпорядження сьогодні, 7 червня, видав заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

За його словами, молодь знає, у якому місті вона хоче жити, та готова працювати для того, щоб покращувати і розвивати нашу столицю.

Володимир Бондаренко додав, що важливо об’єднати молодих людей, які мають спільні інтереси та бажають реалізовувати проєкти й ініціативи, які вкрай важливі для становлення молодіжної політики в Києві.

Прийняття документів від зацікавлених осіб, установ, організацій для участі в формуванні першого складу Київської міської молодіжної ради при Київській міській раді буде тривати з 19 червня до 19 липня 2023 року. Відповідну інформацію буде оприлюднено на офіційному вебсайті Київської міської ради.

До складу Київської міської молодіжної ради увійдуть представники:

 – органів студентського самоврядування закладів фахової передвищої освіти та вищої освіти, розташованих на території Києва;

 – дитячих і молодіжних громадських об’єднань;

 – громадських об’єднань учасників бойових дій,

 – органів учнівського самоврядування міського та адміністративних районів столиці;

 – молодіжних організацій, політичних партій, представлених у депутатських фракціях, утворених на I сесії Київської міської ради відповідного скликання;

 – Київської Малої академії наук.

Зазначимо, рішення про утворення Київської міської молодіжної ради ухвалили ще в грудні 2021 року. Втім через початок повномасштабного вторгнення у 2022 році не вдалося провести вибори до її першого складу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!