Політична реклама

При сильному снігопаді дороги у Львові можуть не розчистити

2102 0
Львів отримав лише вісім з 35 одиниць нової снігоприбиральної техніки, закупленої до зими. Решта технічних засобів місто не може отримати, оскільки оплату за неї блокує казначейство.

Нову техніку отримали ще наприкінці минулого року. Як повідомив Твоє місто Валерій Самойленко, начальник відділу благоустрою управління інженерного господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з того часу ситуація не змінилася. 27 одиниць снігоприбиральної техніки так і не отримали.

За словами Валерія Самойленка, з початком нового бюджетного року питання непроплати знову підніматимуть. Наразі у Львові є 128 одиниць справної техніки, яка готова прибирати вулиці під час снігопаду. 54 одиниці чергують цілодобого.

Відтак, якщо норма опадів буде звичайною, то наявна техніка з прибирання вулиць справиться. Однак, якщо опади снігу будуть понаднормовими, відповідно збільшиться час на прибирання і можуть виникнути незручності для львів'ян.

Щодо піскосуміші та палива, Валерій Самойленко запевнив, що ці ресурси є у достатній кількості.

До слова, за прогнозами синоптиків, зимову погоду у Львові очікують вже наступного тижня. Також у найближчі дні на дорогах прогнозують ожеледицю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!