При в’їзді у Львів із вулиці Стрийської облаштують вуличне освітлення

2976 0
Роботи мають завершити до кінця року.
Фото: cv.ua

Фото: cv.ua

На вулиці Стрийській при в’їзді у Львів облаштують вуличне освітлення. Про це повідомляє прес-служба ЛМР із посиланням на ЛКП «Львівсвітло».

Читайте також: Як у Львові працює вуличне освітлення? Деталі

«У понеділок ми почали облаштовувати вуличне освітлення при в’їзді у Львів, по вулиці Стрийській. Наразі працівники прокладають футляри. До кінця листопада плануємо усі роботи завершити», — розповів в. о. директора ЛКП «Львівсвітло» Михайло Трач. 

Читайте також: Вам не темно? 8 фактів про вуличне освітлення у Львові

На освітлення вулиці при в’їзді до Львова з південного боку до вулиці Хуторівки витратять 8 млн 170 тис. грн. Згідно з інформацією сайту електронних закупівель Prozorro, роботи виконує ТОВ «ВілКом Монтаж». Згідно з даними системи Youcontrol, фірма зареєстрована у селі Мавковичі Городоцького району та спеціалізується на будівництві житлових та нежитлових приміщень. Засновниками компанії є Андрій Панас, Назарій Демидів та Остап Шпитайло, які також є власниками низки енергетичних та будівельних фірм.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!