У Львові стартує Міжнародний економічний форум. Де подивитися

2402 0
1-2 листопада у Львові проходить міжнародний економічний форум «Львівщина – хаб можливостей». Впродовж дня «Твоє Місто» транслюватиме ексклюзивні інтерв’ю з учасниками та гостями форуму.

Міжнародний економічний Форум – головна ділова подія Західного регіону України, котра вже 17 років поспіль збирає найвпливовіших людей зі сфер економіки, бізнесу, державного управління, міжнародних дипломатів та представників соціальної інфраструктури для обговорення й вирішення важливих питань економічного розвитку, державотворення, а також нетворкінгу та обміну досвідом.

Що буде на цьогорічному форумі

Цього року на Форумі запланована участь вищого керівництва країни та міжнародних експертів, що представлятимуть ділові кола США, Канади, Польщі, Туреччини та країн арабського світу. Серед гостей та спікерів очікують послів Нідерландів, Об‘єднаних Арабських Еміратів, Японії. Загалом для участі у форумі зареєстровано 24 спікери, представники 400 компаній і очікується більше 1000 гостей.

Основними темами, що будуть обговорюватися на цьогорічному форумі, стали «Нова промислова політика України – результат економічних реформ», «Монетарна політика – фінансова база індустріалізації», «Експортна стратегія Львівщини: нові можливості промислового зростання», «Високотехнологічні інвестиції – можливості та переваги Львівщини».

Повна програма Міжнародного економічного форуму доступна за посиланням.

Де подивитися

Ексклюзивні інтерв’ю з учасниками та гостями форуму за участі керівника управління інвестиційної політики ЛОДА Романа Матиса транслюватимуться на на сайтіYouTube-каналі та Facebook-сторінці «Твого міста». Прямі включення – орієнтовно о 12:00-12:30; 13:40-14:40; 15:40-16:10 та 17:10-17:30.

Партнерська публікація

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!