В Україну доставили американські ліки від Covid-19. Незабаром їх розішлють по областях

1777 0
Фахівці зазначають, що ці інноваційні ліки ефективно застосовувати лише при легкому та середньому ступені важкості хвороби.
Фото:ukr.embassy.usa

Фото:ukr.embassy.usa

Американська благодійна організація Direct Relief доставила в Україну гуманітарний вантаж інноваційних ліків проти коронавірусу. Їхня вартість – понад 20 мільйонів доларів. Про це повідомило посольство України в США у Facebook.

До України надіслали лікарські препарати «Бамланівімаб» та «Етесевімаб» їх у США використовують проти Covid-19. Вони зареєстровані Управлінням з продовольства та медикаментів США (FDA).

«Ліки рекомендовані для пацієнтів із легким та середнім ступенем тяжкості перебігу коронавірусної хвороби, особливо за наявності ризику переходу у важку форму», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в посольстві, останні домовленості щодо отримання цієї допомоги були узгоджені під час візиту президента Володимира Зеленського до США. Загальна вартість гуманітарного вантажу у вигляді 60 тисяч флаконів лікарських препаратів сягає 20 мільйонів доларів. Ліки доставлять у всі області України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!