Названо причину вибуху у квартирі львів’янина

6519 1
Чоловік, який загинув у результаті вибуху у власній квартирі, був «чорним археологом» і зберігав удома боєприпаси часів Першої та Другої світових війн.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

Як повідомила Tvoemisto.tv речниця Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, сьогодні, 7 листопада, у будинку на вулиці Грінченка, 4Б, де учора пролунав вибух, проведуть детальне обстеження.

«Сьогодні слідчо-оперативна група та вибухотехніки проводитимуть детальний огляд, оскільки вчора будинок був повністю знеструмлений. Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115», – зазначила Світлана Добровольська.

За словами речниці, у квартирі спрацював вибухонебезпечний предмет. 33-річний львів’янин, котрий загинув у результаті вибуху, проводив самочинні розкопки та збирав і зберігав удома снаряди часів Першої і Другої світових війн. Наразі правоохоронці встановлюють, де саме він зберігав ці предмети.

Як повідомили Tvoemisto.tv на гарячій лінії міста, у будинку, де трапився вибух, ще вчора ввечері відновили центральне опалення та водопостачання. Сьогодні налагоджуватимуть газопостачання.

Нагадаємо, 6 листопада на п’ятому поверсі 12-поверхового житлового будинку за адресою вулиця Грінченка, 4Б стався вибух. Внаслідок цього у квартирі вибиті вікна, а також зруйновано міжкімнатну перегородку.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
7 Листопада, 2016 09:38
007 А як вони всі ходять та їздять з цілими торбами бімбочок та рогаток, що ті, котрі мали б знати, чують лише після того, як кимось десь бабахне?! Вони з отих що: лиш ходять- й бабло щибають, як з бабів з сємочками- на базарі?! Яких ще там комусь хочуть додати повноважень- та ви вже врили в землю і ті, що мали, і ті, що отримали, навіть цвинтар розбитих блималок відкрили собі- з усіма колесами. Альо, може, гов-стоп?!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!