Політична реклама

Придбати авіаквитки до міст Європи зі Львова дуже проблемно

1569 0
З вересня дiстатись лiтаком зі Львова до країн Європи стало складнiше. Мiсця на авiарейси - поодинокi, а якщо купити квиток за кiлька днiв до вильоту практично неможливо.

У касі, що на вулицi Iвана Франка у центрi Львова, адмiнiстратор дивується проханню про мiсце на рейс уже на цi вихiднi.

Квиткiв зi Львова до Варшави, Мюнхена, Мiлана немає. Пропонують  два мiсця на суботу до Відня. Квитки останнi, вартiсть одного мiсця - 7 тисяч гривень.

В авiакасах на вулицi Гнатюка теж не потiшили. Мiсця на повiтрянi перельоти до Європи давно розкупленi. Навiть у сусiдню Варшаву, куди лiтає польський авiаперевiзник "LOT".

Найближчий квиток лише на 17 вересня. Його вартiсть - 2167 гривень. А от на вихiднi всi мiсця у 100 - 120-мiсних лiтаках зайнятi.

За словами менеджера компанiї "Кий-Авiа", - почався навчальний рiк, чимало українцiв, якi працюють за кордоном, повертаються на роботу. Причому не лише в Європу - Польща транзитна точка, з якої вирушають у Канаду, Америку.

На сайтах компанiй пошуковик - якщо i видає iнформацiю про мiсця - одразу зазначає: залишилось одне чи два. Так, мережа пропонує придбати останнiй квиток на рейс Львiв - Мюнхен компанiї "Lufthansa", до аеропорту iменi Франца Йосифа Штрауса - на 14 вересня, 12.50. Мiсце - економ-клас, вартує 7877 гривень.

Нагадаємо, наступного року зі Львова планують відкрити п'ять нових авіарейсів.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!