Приготуй смаколики львівським ІТ-шникам – допоможи зібрати кошти на АТО

2264 0
У Львові стартує чергова «Благодійна ІТ-ятка». Львів'янам пропонують приготувати для неї різноманітні смаколики, які згодом будуть продані в ІТ-компанії Львова, а виручені кошти підуть на підтримку українських військових в АТО.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Пластовий курінь «Степові Відьми» організовує 15 грудня «Благодійну IT-Ятку», щоб зібрати кошти для українських військових в АТО і потішити усіх охочих смаколиками та файним настроєм. У ятці продаватимуться їжа, прикраси, свічки тощо. Цього разу «обідня перерва» відбудеться в ІТ-компанії Conscensia.

Відтак дівчата шукають господинь, які б зголосилися приготувати щось на продаж – млинці, тістечка, пиріжки, вареники, печиво, сирники, гречаники тощо.

«Ми не просимо величезних порцій, делікатесів, лише закликаємо долучитися хто чим зможе», – зазначають організаторки.

Для тих, хто бажає зголоситися, можна заповнити онлайн-форму чи зателефонувати за контактним номером (063) 971-90-75 (Софія).

Випічку організатори готові забрати ввечері за день до події або ж зранку.

Ту їжу, яку не розпродадуть, організатори передадуть в госпіталь для поранених бійців з АТО.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!