«Прихистіть і не покидайте». Хлопець зі Львова, який не помітив Анджеліну Джолі, закликав брати тварин із притулків

15476 0
Юлік закликає прихистити, врятувати та ніколи не покидати тварин.
Фото: ФБ UAnimals/Скрін з відео

Фото: ФБ UAnimals/Скрін з відео

Львів’янин Юлік, який не помітив Анджеліну Джолі, закликає брати тварин із притулків. Відео із закликом помічати тих, хто цього потребує, виклали на сторінці UAnimals.

Читайте також: Із якою місією на Львівщині перебувала акторка Анджеліна Джолі і як минув її візит. Фото

Під час неочікуваного візиту голлівудської акторки до Львова, львівський підліток став справжнім героєм мемів. Юлік не звернув уваги на Анджеліну Джолі, яка була прямо за його спиною, і тепер мільйони людей ставлять собі питання: «Як таке не помітити?».

«Я Юлік, той самий хлопець, який не помітив Анджеліну Джолі у Львові. «Як таке можна не помітити», спитаєте ви. А я спитаю – «як можна не помітити десятки тисяч тварин, які досі чекають на свою родину у притулку», – каже у відеозверненні юнак.

У новій соціальній рекламі UAnimals Юлік ставить питання у відповідь: «Як можна не помічати десятки тисяч тварин в притулках?». Тож, хлопець закликаємо прихистити, врятувати та ніколи не покидати тварин.

Нагадаємо, голлівудська зірка та амбасадорка доброї волі ЮНІСЕФ Анджеліна Джолі приїхала до України. Спершу її помітили у Львові, в одній з місцевих кав'ярень на СиховіПісля цього з'явилися світлини акторки з головного залізничного вокзалу у Львові. Пані посол доброї волі ООН побувала також в одному з медзакладів Львівської області – вона провідала дітей, які постраждали від ракетного удару військових рф по вокзалу у Краматорську. Також пані посол відвідала школу-інтернат. Спілкувалася та фотографувалася з вихованцями. Пообіцяла, що ще приїде.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!