Прихисток переселенців та евакуаційні потяги до Львова. Головне за добу

812 0
Ключове з життя Львівської області за останню добу.
Фото: Telegram Максима Козицького

Фото: Telegram Максима Козицького

Сповіщень про повітряну тривогу не було. Голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів про евакуаційні потяги та ситуацію на кордоні.

Прихисток переселенців. Двома евакуаційними потягами до нас прибули ще 130 людей. Чотирма поїздами зі Львівської області у Перемишль вирушили 510 осіб.

Перетин кордону та черги. На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 19 тисяч 568 людей. На в’їзд – 15 тисяч 920. З них українців – 14 тисяч 824.

«Рава-Руська» та «Краківець» – легкові машини та автобуси на виїзд, вантажівки в обох напрямках;

«Шегині» – легкові автомобілі та вантажівки по обидві сторони кордону;

«Грушів» – легкові машини та автобуси на виїзд, вантажівки на в’їзд;

«Угринів» – легкові авто на виїзд, вантажівки на в’їзд;

«Смільниця» – вантажівки на в’їзд.

Підозрілі особи чи об’єкти. Поліція області опрацювала за добу 1 344 звернення щодо підозрілих людей та об’єктів.

Консультаційний центр Омбудсмена з прав людини. Він розташовується у Львівській ОВА. У центр можна звернутись щодо пошуку зниклих безвісти дітей, повернення дітей, яких примусово вивезли на територію росії чи білорусі, повернення дітей, яких під час воєнного стану вивіз один із батьків, а також щодо соціальних і юридичних питань.

Мобільний зв’язок. У Львівській області мобільні оператори задіяли усі ресурси, які у них були, щоб мобільний зв’язок працював безперебійно, але цього не достатньо. Якщо у вас є можливість в різний спосіб допомогти у вирішенні цієї проблеми, переходьте за посиланням та заповнюйте гугл-форму.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!