Приїзд Порошенка та виборчі дільниці у Львові. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1756 0
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулого тижня їх було три.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

Тиждень тому до Львова приїжджав президент Петро Порошенко. Зранку 28 березня Tvoemisto.tv інформувало, що під час його візиту планується ситуативне перекриття руху. Саме таку інформацію надали ЗМІ у прес-служба патрульної поліції Львівщини. Проте вже з обіду на проспекті Свободи обмежили рух транспорту та вільний прохід. Крім того, периметр оточили кілька десятків спецавто правоохоронців, що не абияк здивувало львів'ян та гостей міста. Пізніше Tvoemisto.tv пояснило в тексті, що такі заходи безпеки під час візиту глави держави є законними, проте було б не зле попередити містян про заплановані незручності.

Читайте також: Гройман та Бібірка. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

У одній із новин у день виборів спочатку вказувалася неправильна кількість дільниць у Львові – їх було 310, а не 259. А в просвітницькій кампанії «Без поліетилену», як виявилося, на жаль, не братиме участі мережа супермаркетів «Сільпо», хоча їхній представник у Львові про це і повідомив.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація. Це нова практика для медіа. Ведення щоденника помилок нам допомагає робити свою роботу краще, а читачам, сподіваємося, – краще розуміти нас та нашу роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!