Приїжджають і вакцинують. Як львівським колективам подати заявку на щеплення

1063 0
У Львові організовані колективи безкоштовно вакцинують виїзні бригади 5-ї міської лікарні.
Фото: prozdorovia.in.ua

Фото: prozdorovia.in.ua

У Львові триває вакцинація організованих колективів від Covid-19. Загалом уже щепили 45 таких колективів, повідомляє ЛМР.

Читайте також: У МОЗ дозволили вакцинувати від Сovid-19 колективи компаній разом із родичами

Безкоштовне організоване щеплення в офісах, на підприємствах чи в будь-яких робочих локаціях у Львові робить виїзна бригада 5-ї міської клінічної лікарні.

За словами медичної директорки 5-ї лікарні Ірини Полюги, вже вдалося провакцинувати 45 організованих колективів. Серед них – працівники навчально-освітніх закладів (10 шкіл та 12 садочків), а також Львівського університету ім. І. Франка, Національного лісотехнічного університету, Львівського музичного коледжу імені С. Людкевича, Наукового інституту Івана Франка, Львівського державного училища фізичної культури. Крім того, провакцинували колективи восьми IT-компаній, працівників Львівської міської ради, ТЦ Forum Lviv, Привокзального ринку, Львівського жиркомбінату.

«Це насамперед зручно для мешканців, бо не потрібно стояти у чергах. Ми просто приїжджаємо і вакцинуємо. Нам важливо, щоб на місці був якісний інтернет», – каже Ірина Полюга.

Читайте також: Потужна версія Covid-19. Чим небезпечний штам коронавірусу «Дельта»

Про умови і наявність вакцини радять звертатись за номером телефону: 097 765 52 10.

Нагадаємо, у Міністерстві охорони здоров’я розглядають створення стимулів для сімейних лікарів, які активно комунікуватимуть зі своїми пацієнтами щодо вакцинації проти Covid-19. Йдеться про можливість нарахування балів безперервного професійного розвитку за досягнення високих результатів охоплення серед підопічних.

Також у МОЗі дозволили вакцинувати членів родини одночасно з колективом компанії. Про те, як подати заявку на вакцинацію проти коронавірусу від організованого колективу, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!