Прикордонники не прогнозують ажіотажу на кордоні з Польщею в перший день безвізу

2272 0
У пунктах пропуску на кордоні з Польщею чергуватимуть консули посольства України.
фото ілюстративне: прес-служба  ГУ ДФС у Львівській області

фото ілюстративне: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

Усі міжнародні пункти пропуску, розташовані на Львівщині на українсько-польському кордоні, обладнані комплексами прикордонного біометричного контролю і готові до роботи в умовах безвізового режиму. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

За прогнозом Західного регіонального управління Державної прикордонної служби, з 11-го червня очікується незначне збільшення (орієнтовно до 10%) кількості осіб, що перетинатимуть кордон.

Читайте також: Усе, що треба знати про перетин кордону після прийняття безвізу. Інструкція 

Нагадаємо, що дія безвізу з ЄС для українців розпочнеться в ніч на 11-те червня 2017-го року.

З метою контролю та моніторингу ситуації в пунктах пропуску через державний кордон Республіки Польща 11 червня з 8:00 до 15:00 за польським часом буде забезпечено присутність консульських посадових осіб Посольства України в Республіці Польща та Генерального консульства України в Любліні в ключових пунктах пропуску: «Дорогуськ», «Зосін», «Медика», «Гребенне», «Корчова», міжнародний аеропорт ім Ф.Шопена у Варшаві. Про це у Facebook повідомляє Департамент консульської служби МЗС України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!