Приміщення магазину в центрі Львова продали з аукціону за 8,6 млн грн

3529 0
Будинок внесений до Реєстру пам'яток архітектури місцевого значення під № 35-м.
фото: прозоро

фото: прозоро

У Львові з аукціону сьогодні, 24 травня, продали нежитлові приміщення на пл. Соборній, 10, де раніше був магазин. Переможець тендеру запропонував за них ціну вдвічі більшу від початкової – 8,6 млн грн. Про це йдеться на сайті електронних продажів Прозоро.

Об'єкт виставили на аукціон 29 квітня цього року. Приміщення розташоване на першому поверсі, його площа становить 43,4 кв. метри. Окрім цього, будинок внесений до Реєстру пам'яток архітектури місцевого значення під № 35-м.

Читайте також: Віллу на Тернопільській продали за 5,7 млн гривень

Учасниками аукціону було одразу шестеро покупців: ТзОВ «ІММОБІЛЬЯРЕ ФАМІЛЬЯРЕ», ТзОВ «Олімпекс-2», ПП – фірма «Престиж-сервіс», ТОВ «ГЛОБАЛІНВЕСТТРЕЙД», а також Назарій Присяжнюк та Володимир Вакуленко. Найвищу ціну запропонувало «ГЛОБАЛІНВЕСТТРЕЙД», відповідно, й стало переможцем тендеру. Тепер управління комунальної власності ЛМР має укласти з компанією договір купівлі-продажу.

Додамо, що, за даними Youcontrol, ТОВ «ГЛОБАЛІНВЕСТТРЕЙД» зареєстроване в Івано-Франківську, а власником є Андрій Бігун. Підприємтво займається наданням в оренду та експлуацією власного чи орендованого нерухомого майна і неспеціалізованою оптовою торгівлею.  

Для довідки

За Польщі на пл. Соборній, 10 містився квітковий салон «Флоріанка». У 1950-х роках тут працювала майстерня ремонту взуття, у 1960-1990-х – магазин «Спорттовари», у 1990-2000-х роках – продуктова крамниця «Домашній магазин», магазин «Швейні машини» та салон мобільного зв'язку «Life». Згодом сервісний центр «Бош», магазин «Щирецькі ковбаси» та крамниця дешевих товарів «Все від 1 гривні».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!