Приміщення на Короленка, 7 у Львові продали київській фірмі, заснованій 4 місяці тому

4736 2
Вона погодилась заплатити за будівлю колишнього інтернату 35,1 млн грн.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Сьогодні, 27 лютого, відбувся аукціон з продажу нежитлового приміщення на вулиці Короленка, 7 у Львові. Стартова ціна будівлі колишнього інтернату становила 29,23 млн грн, а продали її за 35,1 млн грн. Про це ідеться на сайті Prozorro. Продажі.

У торгах взяли участь дві компанії – львівська «Школа вільних і небайдужих», що належить Холдингу емоцій !Fest, і київське ТзОВ «Горизонт проперті». Львів’яни запропонували за приміщення 29,52 млн грн, а кияни – 35,1 млн, і стали переможцями.

Читайте також: У Львові з аукціону продадуть частину кам'яниці-пам'ятки на площі Ринок

За даними сайту Youcontrol, ТзОВ «Горизонт проперті» зареєстроване у Києві на вулиці Інститутській, 12а. Засноване воно 19 жовтня 2018 року. Керівником ТзОВ вказаний Олексій Христич, а засновником і кінцевим бенефіціарним власником – киянин Михайло Логінов. Основним видом діяльності фірми є купівля і продаж власного майна. Її статутний капітал становить 38,64 млн грн. У документах, що визначають проведення аукціону, вказано, що умовою продажу приміщення є використання для освітніх цілей.

Михайло Логінов є власником ще кількох фірм у Києві та Житомирській області, зокрема Іванопільського цукрового заводу, інвестиційного фонду, архітектурної майстерні, фірм у сфері регулювання в гуманітарних галузях, надання майна і нерухомості в оренду.

Читайте також: Укрсоцбанк продав скандальний будинок у центрі Львова

Нагадаємо, Центр опіки сиріт УГКЦ хотів створити у приміщеннях на вулиці Короленка, 7 у Львові свій осередок, де мали би бути гуртки, майстерні, спортивні секції, реабілітаційні кабінети та психологічна консультація для дітей із кризових сімей та їхніх батьків, а також для військових. Центр неодноразово просив Львівську обласну раду передати йому приміщення, проте отримав відмову. В УГКЦ аргументували необхідність розміщення саме в цьому приміщенні тим, що тут є територія для активності великої кількості дітей.

 


Читайте також:
28 Лютого, 2019 11:28
Петро Ще раз доводить які педарасти сидять у нас в обласній раді
27 Лютого, 2019 16:42
Марія Шкода
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!