Приміщення неподалік приміського вокзалу у Львові реконструюють під житло

3270 0
Йдеться про нежитлові приміщення, що були придбані раніше з аукціону.
фото: презентація на виконкомі лмр

фото: презентація на виконкомі лмр

Нежитлові приміщення на вул. Городоцькій, 147, що неподалік приміського вокзалу, реконструюють під житлому забудову. Відповідне рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію у межах наявних фундаментів з пристосуванням під житло прийняли на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 22 лютого.

За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, йдеться про нежитлові приміщення, що були придбані раніше з аукціону. Рішення прийняли зауваженнями, оскільки забудовник ще має зустрітися з мешканцями для обговорення і врахування їхнього погодження. 

Читайте також: Як забудовують Львів та чим зможуть пишатись наші онуки

За даними Youcontrol, ТзОВ ТВК «Західенергосервіс» зареєстроване на вул. Зеленій у Львові у 2010 році. Основна діяльність – будівництво житлових і нежитлових будівель. Кінцевим бенефіціарним власником є Володимир Яськів.

Нагадаємо, що депутат Львівської міської ради Петро Адамик, його дружина Яна Адамик та колишній депутат Петро Соболь планують збудувати апарт-готель з вбудовано-прибудованими приміщеннями на вулиці Любінській, 144, де до 2021 року функціонував один з найстаріших ресторанів у Львові «Шекспір». 

Ольга Коваль

Візуалізація з презентації на виконкомі ЛМР

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!