Приміщення поліклініки на Стрийській перейде у власність Львова

1791 0
Педіатричне відділення працюватиме тут і надалі.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

Сьогодні, 11 березня, депутати ЛМР погодилися прийняти в комунальну власність територіальної громади приміщення поліклініки на вулиці Стрийській, 61, яке наразі перебуває на балансі Міністерства оборони. Йдеться про частину нежитлових приміщень першого поверху будівлі № 23 площею 236,3 кв м.

«Це єдиний дитячий комунальний медичний заклад в цьому мікрорайоні. Відділення відповідає сучасним стандартам надання медичної допомоги, дітей приймають кваліфіковані лікарі, діє фізіотерапевтичний кабінет, кабінет щеплень, медична лабораторія та кабінет масажу», – кажуть в ЛМР.

Читайте також: Київський суд зупинив аукціон з продажу приміщення на Короленка, 7 у Львові

У міськраді додають, що витратили на ремонт приміщення понад 700 тисяч з міського бюджету.

Нагадаємо, хоча на Стрийській, 61 вже багато років працювало педіатричне відділення 2 МКЛ, що обслуговує 3,5 тис. дітей, Міноборони хотіло продати приміщення площею 297 квадратних метрів за майже 7 млн грн. Проте після розголосу Кабінет міністрів скасував аукціон, що мав відбутись 21 лютого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!