Приміщення у кам'яниці на вулиці Богуна виставили на продаж

1267 0
Будинок на вулиці І. Богуна, 8 спорудили у 1910-1911 роках.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

Нежитлові приміщення першого поверху на вул. І. Богуна, 8 виставили на аукціон. Приміщення мають площу 59,9 кв.м. Аукціон відбудеться 19 березня 2021 року.

Стартова ціна об’єкта становить 1 млн 848 тисяч гривень.

Читайте також: Приміщення на вулиці Дорошенка, 28 виставили на продаж

Будинок на вулиці І. Богуна, 8 спорудили у 1910-1911 роках. Співавторами проєкту були архітектор Ян Баґенський, будівничий Войцех Дембінський. Це триповерхова кутова кам’яниця. Призматичний корпус, завершений високим дахом, має зрізаний наріжник.

На фасадах, відділених від хідників смугами квітникових ділянок та огорожею, компонуються видовжені подвійні й потрійні вікна. Прямокутний абрис плану пожвавлюють виступи пристінків. Віссю внутрішньої композиції є блок сходової клітки. У стильовому «костюмі» фігурують модернізовані форми середньовічної архітектури. У пізніші роки кам'яницю значно перебудували.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!