Приміщення в кам’яниці на вулиці Бандери продали з аукціону за 3 млн грн

1449 0
Кам'яниця на вул. Степана Бандери, 47а є пам’яткою архітектури (охор. №650-М).
скрін з гугл-мапи

скрін з гугл-мапи

У Львові продали з аукціону приміщення в кам’яниці, що на вул. Степана Бандери, 47а. Йдеться про магазин «Молочні дари», який працює тут нині, на першому поверсі площею 57,8 кв. метри. Управління комунальної власності ЛМР, відповідно до даних на сайті електронних продажів Прозоро, продало його за 3 155 000 грн.

Нежитлові приміщення виставили на продаж 12 квітня. Тоді стартова ціна становила 1,9 млн грн. Аукціон відбувся 5 травня, де участь взяло семеро покупців. Переможцем та новим власником стало приватне підприємство «Вітафарма», що запропонувало найвищу ціну.

Читайте також: Dragon Capital купив приміщення на площі Ринок за 116 млн гривень

Тепер управління комунальної власності ЛМР має підписати договір купівлі-продажу з компанією-переможцем.

Додамо, що кам'яниця на вул. Степана Бандери, 47а є пам’яткою архітектури (охор. №650-М). Кам'яниця збудована як чиншова, де приміщення здавали в оренду для житла. Згодом на першому поверсі влаштували цукерню. Будинок зберіг свою житлову функцію. У 2016 році тривіконне приміщення першого поверху та підвалу зліва від входу зайняло кафе, а двовіконне приміщення справа від входу крамниця.

Читайте також: Віллу на Тернопільській продали за 5,7 млн гривень

За даними YouControl, ПП «Вітафарма» зареєстроване в Запоріжжі на вул. Стелеварів та займається роздрібною торгівлею медичної, косметичної та ортопедичної продукції. Належить компанія Галині Колбіній.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!