Природознавчий музей у Львові просить допомоги у збереженні гербаріїв. Як долучитись

1862 0
Серед благодійників розіграють унікальну тематичну гру і книжки про захисників Луганського аеропорту.
Фото: Природознавчий музей

Фото: Природознавчий музей

Львівський природознавчий музей потребує допомоги у збереженні колекції гербаріїв. Про це повідомив науковий співробітник музею та куратор колекції Андрій Новіков.

За його словами, в музейних фондах зберігаються гербарії подекуди понад сторічного віку, і не можна допустити їхнього руйнування.

«З огляду на загальну скрутну ситуацію, нам банально не вистачає коштів на закупівлю необхідної кількості картону та мотузок для нових папок для гербаріїв. Коштів заледве вистачає на мінімальне опалення і не факт, що вистачить на необхідну подальшу термічну обробку гербарних фондів», – каже Андрій Новіков.

Читайте також: У Львові показали унікального галицького мамонта. Фото

Тому він просить усіх небайдужих допомогти музею і перерахувати пожертву на картку ПриватБанку 5363 5423 0557 7950 (Андрій Новіков). У призначенні платежу потрібно зазначити своє прізвище та імя.

«Щоб хоч якось віддячити вам за вашу підтримку і додати трішки азарту, ми вирішили організувати благодійну лотерею і розіграти десять унікальних комплектів Місії гербарного дослідника, які ніде ніхто ніколи не зможе отримати. Місія гербарного дослідника – це вавбокс, що включає в себе один примірник гри Ботобатл, одну розмальовку Невидимі види, акварельний принт з одним з рідкісними аконітів Українських Карпат, набір завдань для маленьких дослідників природи і ще дещо цікаве», – додає науковець.

Читайте також: Ходіть в музеї – там не страшно. Як музеям стати дружніми до дітей

Також в лотерею розіграють 10 книжок Сергія Глотова «У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту» з підписом автора.

Участь у благодійній лотереї можна взяти за кожні 50 грн пожертви: чим більша сума переказу, тим більше шансів на перемогу. Розіграш відбудеться 1 березня 2019 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!