«Медики несуть тягар нашої легковажності». Церква закликала львів'ян дотримуватись карантину

2088 0
Рада єпископів Львова закликає мешканців прислухатись до застережень і рекомендацій медиків.
Фото: glavcom.ua

Фото: glavcom.ua

Через поширення Covid-19 та загострення епідситуації в регіоні, представники Ради єпископів Львова закликали львів’ян прислухатись до застережень і рекомендацій медиків, повідомляє Львівська Архиєпархія УГКЦ.

Читайте також: Блаженніший Святослав вакцинувався від коронавірусу

«Найменше, що ми сьогодні можемо зробити, – це прислухатись до застережень і рекомендацій медиків. Позаяк саме вони несуть найбільший тягар нашого недбальства і легковажності. Наші медики ведуть виснажливу війну з недугою, і ми можемо допомогти їм і, зрештою, собі та своїм рідним, дотримуючись простих, але дієвих карантинних заходів. Ми можемо й повинні рятувати своє і чиєсь життя», – йдеться у зверненні.

Ради єпископів Львова зазначає, що піст є важливим періодом, адже це час, коли ми вчимось бути жертовними, вчимось обмежувати себе заради того, щоб Господь змінював нас на краще.

«Віримо, що руками медиків нас лікує Сам Бог, будьмо і ми Його руками та серцем у цьому бентежному та буремному світі. А це виконати надзвичайно легко: будьмо уважними до себе і близьких, носімо правильно маски, уникаймо скупчень людей, дезінфікуймо руки та поверхні, тримаймо дистанцію, ухиляймось від непотрібних зустрічей та зайвих походів у торговельні чи розважальні заклади, слідкуймо за станом здоровʼя», – звернулися представники Ради єпископів Львова.

Читайте також: Вакцини для відомих. У Львові створили Google-форму для щеплення від Covid-19

Повний текст звернення можна прочитати тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!