Приціли та автівки. Що сьогодні потрібно українським військовим

1303 0
Tvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від фондів чи просто небайдужих, які збирають необхідне для потреб військових.
Фото умовне

Фото умовне

Окопні свічки для ЗСУ


Громадський діяч Тарас Колодій збирає фінанси виготовлення окопних свічок для українських військових на Бахмутському напрямку. Станом на 28 лютого йому надійшло замовлення від бійців на 2 тисячі таких свічок. Кожна окопна свічка зігріває військового від 3 до 6,5 годин. Також їх використовують для готування їжі та зігріваючих напоїв. Можна допомогти необхідними матеріалами: старі та поламані свічки, парафін, віск, бляшанки, банки з-під кукурудзи чи горошку. Приносити потрібно за адресою: м. Львів, вулиця Тичини, 15.

Кошти на парафін можна надсилати сюди.


 

Збір на авто

Фонд «Взаємодопомога» збирає гроші на автівку. 17-а танкова бригада терміново потребує місткого авто для транспортування особового складу та спорядження. Збирають на машину Mitsubishi L200 або Volkswagen Transporter T5. Сума збору: 230 тисяч гривень.

Долучитися можна за покликом.


 

Збір для розвідки

Громадська організація Azov Onе організувала перший збір на потреби розвідки підрозділу. Для ефективного проведення нічних операцій розвідникам «Азову» необхідне професійне обладнання. Організація збирає на прилади нічного бачення, лазерні вказівники для наведення у темряві, приціли, радіостанції та дрони, оснащені тепловізорами. Загальна сума збору - 974,5 тисячі доларів.

Задонатити можна тут.


 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!