Політична реклама

Притулок для тварин у Львові збудують в промисловій зоні Рясне-1

2905 2
Притулок збудують у промисловій зоні Рясного-1 у районі вулиць Шевченка та Брюховецької. Розмір земельної ділянки під будівництво становить 4 га. З метою розробки якісної документації на конкурс із визначення проектанта заплановано відвідати притулок у Польщі. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Першочерговим завданням є розробка проектно-кошторисної документації будівництва. На це буде виділено 700 тисяч гривень. За словами начальника управління житлового господарства ЛМР Юрія Гольця, якщо цього року буде розроблений проект будівництва, то через 2-3 роки при необхідному фінансуванні притулок збудують.

«Великий об’єкт, велика територія – відповідно великим має бути й інженерне забезпечення. Щоб це все функціонувало, потрібні кошти. Ми розраховуємо, що з міського бюджету щорічно потрібно буде близько 800 тис. грн. на утримання притулку. Решта коштів буде залучатися як гранти. Громадські організації допомагатимуть збирати кошти від спонсорів», – розповідає Юрій Голець.

В управлінні житлового господарства ЛМР розповідають, що притулок заплановано побудувати у форматі комплексного закладу: вольєри для приблизно 500 собак та 100 котів; ветеринарна клініка та аптека; зоомагазин; крематорій для утилізації решток тварин; зооринок; готель для тварин; конференц-зал для проведення різноманітних заходів з метою підвищення рівня свідомості населення щодо правильного та гуманного поводження з тваринами. Також у притулку надаватимуть різні послуги з догляду за домашніми улюбленцями – мийка, стрижка. Крім того, з тваринами притулку будуть працювати кінологи.

«Притулок – це крок на зустріч цивілізації, крок від варварства. Яким він буде в майбутньому, від нас залежить. Ми прикладемо усіх зусиль, щоб він був гуманним», – говорить член Західноукраїнського товариства захисту тварин Юрій Микитюк.

Джерело: ZIK

 

Читайте також:
30 Липня, 2014 14:29
нелля ебло закрой дура тупая а животным где жить ?
4 Червня, 2013 15:24
оля як можна будувати такий великий комплекс, в тому числі, для безпритульних тварин так близько до великого житлового масиву (рясне 2 і рясне 1), де живе дуже багато діток?! Люди спеціально переселяються жити в цей район через хорошу екологію, бо поряд ліс, задля своїх діток! На що Львівська міська рада збирається перетворити життя цих людей????!!!!!! Спочатку дає дозвіл на будівництво асфальтного заводу, тепер на будівнийтво притулку і лікарні для хворих тварин!!!!!!!!!! Чому не враховується думка мешканців і людей, які цю владу обирали!!!!!!!!!! Мешканці "ПРОТИ"!!!!!!!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!