«Приват24» не працюватиме упродовж 10 годин

1809 0
Вночі проводитимуть регламентні роботи.
Фото: psm7.com

Фото: psm7.com

«ПриватБанк» попередив клієнтів про проведення регламентних робіт з додатком «Приват24». Найближчої ночі, з 00:10 до 10:00 год застосунок буде недоступним. Про це повідомляють на сторінці «ПриватБанку» у  Facebook.

Читайте також: Приватбанк не обмежуватиме зняття готівки у банкоматах

«Сьогодні вночі (20 березня з 00:10 до 10:00) ми проводимо регламентні роботи з «Приват24». У цей час платежі у «Приват24» для фізосіб будуть тимчасово недоступні. Роботи дозволять підвищити стабільність процесів банку. Дякуємо за розуміння», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що «ПриватБанк» продовжив дію всіх платіжних карток на 180 днів. Тобто в разі закінчення її терміну дії, перевипускати поки не треба. Також банк оголосив кредитні канікули до 1 червня для всіх клієнтів, які придбали щось в «Оплату частинами» чи «Миттєву розстрочку». 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!