Приватбанк не обмежуватиме зняття готівки у банкоматах

1877 0
Наразі банк не фіксує підвищенної активності клієнтів, які хочуть зняти гроші у банкоматах.
Фото: hyser.com.ua

Фото: hyser.com.ua

Державний «Приватбанк», попри рішення суду про його незаконну націоналізацію, не буде обмежувати зняття готівки у банкоматах. Про це на брифінгу повідомив голова правління банку Петр Крумханзл, пише Liga.net.

Читайте також: Усі країни живуть у борг. Заступник голови НБУ про кредити МВФ та економіку після виборів

За його словами, банк не вбачає нестандартних ситуацій і наразі не фіксує підвищенної активності клієнтів, які хочуть зняти гроші в банкоматах.

«Ми не бачимо нестандартних ситуацій, банк забезпечений ліквідністю і працює прибутково», – каже керівник «Приватбанку».

Додамо, що сьогодні, 18 квітня, окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов українського олігарха і колишнього власника банку Ігоря Коломойського до Нацбанку і Кабінету Міністрів та визнав незаконною націоналізацію «Приватбанку». Натомість НБУ це рішення оскаржуватиме та подаватиме апеляцію.

Читайте також: Нацбанк змінить вимоги до банківських реквізитів

Нагадаємо, ПриватБанк націоналізували у грудні 2016 року. Тоді банк визнали неплатоспроможним, а його регулятивний капітал сягнув від’ємного значення. У НБУ додають, що колишні акціонери не виконали своїх письмових зобов’язань щодо фінансового оздоровлення установи, тож банк націоналізували.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!