ПриватБанк почав приймати картки китайської платіжної системи UnionPay

2002 0
Це одна з найбільших у світі платіжних систем.
Фото: finclub.net

Фото: finclub.net

Від 3 грудня власники карток UnionPay можуть розраховуватися ними в торгових терміналах ПриватБанку, а також використовувати їх у банкоматах. Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку.

Читайте також: Компанія Фейсбук анонсувала запуск власної платіжної системи

«Це допоможе українським торговельним підприємствам і малому бізнесу залучити більше китайських споживачів. Вихід на вітчизняний ринок нового провідного міжнародного партнера означає й нові можливості для банківського сектора України в рамках інтеграції у світову фінансову систему», – коментує голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл.

У банку додають, що в подальшому планують розробку спільних інноваційних платіжних продуктів з UnionPay.

«UnionPay накопичила багатий досвід у розробці інноваційних платежів, реалізації проєктів «розумного міста», фінансової інтеграції та готова брати участь у розвитку платіжної індустрії в Україні, надаючи власникам карток UnionPay ще більш сучасні та безпечні платіжні сервіси», – кажуть в банку.

Читайте також: В Україну зайшла міжнародна система переказу коштів Transfast

Нагадаємо, у листопаді 2018 року НБУ узгодив умови та порядок діяльності платіжної системи UnionPay International в Україні.

UnionPay International – це китайська компанія, що є найбільшою у світі міжнародною платіжною систему за кількістю емітованих платіжних карт.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!