Приватбанк попередив про шахрайський сайт з логотипом банку. Як захистити рахунки

2450 0
Сайт «маскується» під Приватбанк і виманює логіни та паролі входу до електронного банку.

Приватбанк попередив користувачів про небезпечний фішинговий сайт, який незаконно використовує дизайн та айдентику банку з шахрайською метою. Про це повідомили у пресслужбі банку.

Шахрайський сайт задля виманювання у людей логіну та паролю входу до електронного банку сайт «маскується» під програми виплат українцям, сайт благодійної програми банку та Приват24. 

«ПриватБанк попереджає про велику небезпеку введення персональної інформації, даних карток та логінів для електронного банку на неперевірених, невідомих сайтах та ресурсах. Отримані шахраями дані використовуються для викрадення грошей з рахунків», – наголосили в банку.

Крім того, у банку нагадали клієнтам, інформація про державні виплати та порядок отримання допомоги розміщена виключно на офіційних сайтах держслужб та банку. Подачу заявки на допомогу можна зробити лише через відповідні адміністративні центри та застосунок «Дія». 

У Приватбанку просять користувачів не переходити за сумнівними посиланнями, завжди перевіряти будь-яку інформацію на офіційному сайті банку або за телефоном клієнтської підтримки 3700.

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!