ПриватБанк попереджає клієнтів про новий шахрайський додаток

3125 0
У банку зазначають, що єдиним офіційним мобільним додатком банку є «Приват24».
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

ПриватБанк попереджає про небезпеку реєстрації у шахрайському додатку «Універсальний Мобільний Банкінг», який позиціонує себе як додаток банку. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Шахрайських додаток з’явився у інтернет-магазині Google Play для Android 14 лютого. Як ідеться в офіційній заяві ПриватБанку, єдиним офіційним додатком від банку є «Приват24», а будь які «мобільні банки» – фішингові програми, які створюють задля крадіжки особистих даних клієнтів та крадіжки грошей. 

Читайте також: 6 порад, як не стати жертвою платіжного шахрайства

Нагадаємо, днями ПриватБанк повідомив про появу в Україні нової схеми масовоих крадіжок особистих даних клієнтів під виглядом подачі колективного позову до банку. Зловмисники обіцяють клієнтам банку гроші в разі «виграшу» позову.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!