«ПриватБанк» попереджає українців про вірус у поштовій розсилці

5504 0
На електронні скриньки українців розсилають небезпечний спам.
фото: SegurChollo

фото: SegurChollo

Учора, 2 березня, розпочалась розсилка листів нібито від імені «ПриватБанку», у яких міститься вірус, що пошкоджує програмне забезпечення та може знищити персональні дані отримувача. Про це повідомила керівник мережі регіональних прес-офісів ПриватБанку Інна Музичук на сторінці у Facebook.

«ПриватБанк» попереджає про спам-атаку на поштові скриньки українців. В листах – вірус! Будьте обережні: у жодному разі НЕ МОЖНА переходити за посиланнями, завантажувати чи встановлювати файли з листа, якщо його отримано не від відправника @privatbank.ua та @pbank.com.ua. Це може призвести не лише до пошкодження програмного забезпечення, а й до втрати персональних даних», – попередила Музичук.

Вона зазначила, листи було надіслано від користувачів із доменним ім’ям ***.ru та ***com.ua.

«Будь-які сторонні адресанти, які маніпулюють назвою ПриватБанку, є банальними розповсюджувачами спаму та шахраями», – додала вона.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!