ПриватБанк продає свою частку Буковеля

3162 0
Мінімальна вартість об’єктів із урахуванням ПДВ становить 2 185,86 млн гривень.
Фото: zruchno.com.ua

Фото: zruchno.com.ua

ПриватБанк продає свою частку у найбільшому гірськолижному курорті Карпат «Буковель». Про це інформує прес-служба банку.

Читайте також: ПриватБанк запустив додаток для клієнтів усіх банків світу

Зокрема на балансі банку перебуває 5 650,3 кв. м території курорту. До неї входить 14 підвісних канатних доріг, 34 земельні ділянки гірськолижних трас із снігогенераторами технічних об’єктів, комерційна нерухомість площею 4058,5 кв. м та готель «Radisson Blu Resort Буковель». Мінімальна вартість об’єктів із урахуванням ПДВ становить 2 185,86 млн гривень.

ПриватБанк пропонує придбати частку гірськолижного курорту як українським, так і іноземним компаніям. Крім цього, банк продає футбольний стадіон і тренувальну базу в Дніпрі, столичний готель «Мир» і торгово-розважальний комплекс «Приозерний» у Дніпрі.

Читайте також: На Львівщині хочуть збудувати конкурента «Буковелю»

Додамо, що курорт «Буковель» біля села Поляниця Івано-Франківської області заснували у 2000 році. Як пише Liga.net, туристичний комплекс «Буковель» належить ТОВ «Скорзонера», власниками істотної участі якого є колишні власники ПриватБанку Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!