ПриватБанк продовжує дію всіх платіжних карток та впроваджує кредитні канікули до 1 червня

1714 0
Картки продовжать працювати без обмежень як для оплати покупок, будь-яких послуг, так і отримання готівки.
Фото: gagadget.com

Фото: gagadget.com

Державний «ПриватБанк» продовжив дію всіх платіжних карток на 180 днів. Тобто в разі закінчення її терміну дії, перевипускати поки не треба. Про це повідомили в пресслужбі банку.

«На період воєнного стану, термін дії всіх платіжних карток ПриватБанку, у тому числі зарплатних, пенсійних та соціальних карток, автоматично продовжено на 180 днів», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Приватбанк не обмежуватиме зняття готівки у банкоматах

Якщо закінчиться термін дії у березні чи квітні 2022 року, то картки продовжать працювати без обмежень як для оплати покупок, будь-яких послуг, так і отримання готівки.

Також для тих, хто придбав щось в «Оплату частинами» чи «Миттєву розстрочку»: у банку радять не перейматись про обов’язкові платежі. «ПриватБанк» оголосив кредитні канікули до 1 червня для всіх клієнтів, окрім тих, які мали прострочення зобов'язань більш ніж 90 днів. Для решти вносити платежі зараз не обов’язково, прострочення не формуватиметься.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!