«Приватбанк» призупинив корпоративні платежі

3612 1
«Приватбанк» на день призупинить корпоративні платежі, що є технічною необхідністю, яка обумовлена процедурою зміни контролю та законодавством.
фото: kordon.com.ua

фото: kordon.com.ua

Про це повідомила проектний менеджер реформ фінансового сектора в Національній раді реформ Вікторія Страхова.

«Клієнти ПриватБанку дійсно звикли до миттєвих платежів, тому звістка про те, що платіжки, які прийшли 19 числа будуть виконані 20 числа викликає невдоволення. Так, буде зупинка на 1 день корпоративних платежів. Це ніяк не пов'язано ні з ліквідністю, ні з будь-якими іншими показниками банку. Це технічна необхідність обумовлена процедурою зміни контролю та особливостями законодавства», – написала вона на сторінці в Facebook.

Страхова також нагадала, що згідно із законодавством, міжбанківські перекази виконуються протягом до трьох операційних днів, а внутрішньобанківські – до двох операційних днів.

Наразі ж львів’яни почали масово знімати гроші із карток ПАТ «Приватбанк» і скаржаться у соцмережах, що у банкоматах немає готівки.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України на засіданні в неділю розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки і оборони України, Уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ «Приватбанк» у стовідсоткову державну власність


Читайте також:
19 Грудня, 2016 11:33
axab Реанімаційний Пакет Реформ закликає Парламент України нарешті прийняти децентралізаційні законопроекти:
[***]://rpr.org.ua/news/reanimatsijnyj-paket-reform-zaklykaje-parlament-nareshti-pryjnyaty-detsentralizatsijni-zakonoproekty/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!