Приватбанк тимчасово призупинить обслуговування клієнтів. Деталі

4324 0
Протягом 8 годин клієнти банку не зможуть користуватись ані сервісом Приват24, ані банкоматами, ані терміналами.
Фото: rbcua.com

Фото: rbcua.com

14 жовтня з опівночі і до 4:00 ранку через технологічні роботи власники рахунків у «ПриватБанку» тимчасово не зможуть проводити розрахунки, повідомляють у прес-службі банку.

Читайте також: ПриватБанк попереджає про нові види шахрайства. Деталі.

«ПриватБанк запланував перехід на нову версію систем керування базами даних процесингу, що дозволить збільшити продуктивність і якість обробки операцій з платіжними картками. Для завершення цієї роботи банк оголосив про планову технологічну паузу процесингу в ніч на 14 жовтня 2018 року», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: ПриватБанк запустив додаток для клієнтів усіх банків світу.

Відтак, усі операції з платіжними картками банку припинять з півночі до 4 ранку, а подальша стабілізація роботи може тривати до 8:00 14 жовтня. Також «тайм-аут» візьмуть банкомати, термінали самообслуговування та торгові термінали банку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!