ПриватБанк видаватиме «теплі кредити»

5315 0
Раніше ці кредити видавали в «Укргазбанку» та «Ощадбанку».
Фото: afisha.ternopil.ua

Фото: afisha.ternopil.ua

Державна агенція енергоефективності та «Приватбанк» уклали договір про видачу «теплих кредитів» у цьому році. Про це повідомляє прес-служба уряду.

Читайте також: Як повернути кошти за утеплення будинків. 4 способи

ОСББ можуть звертатися за співфінансуванням на енергоефективні заходи до трьох банків: «Приватбанку», «Укргазбанку» та «Ощадбанку». В уряді кажуть, що конкуренція між банками вплинула на спрощення умов кредитування та зменшення відсоткової ставки.

За умовами програми ОСББ отримують із держбюджету відшкодування від 40% до 70% частини суми «теплого кредиту». Додаткові компенсації надає місцева влада. 

Читайте також: Як економити на теплі. Вигідні програми у Львові

Додамо, що програма «Теплий кредит» діє з 2014 року. Цього року на кредити у державному бюджеті заклали 400 млн гривень. Перевагу надаватимуть ОСББ та юридичним особам. За ці кошти можна придбати твердопаливні котли, сонячні панелі, теплоізоляційні матеріали, металопластикові вікна та двері тощо. Сума компенсації фізичним особам обмежена у 12 тисяч гривень, для юридичних осіб – 14 тисяч гривень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!