Приватбанк запровадив «кредитні канікули» на автокредити та іпотеку

1675 0
Зазначається, що для оформлення «кредитних канікул» за вказаними програмами достатньо заповнити заявку на сайті банку.
Фото: rbcua.com

Фото: rbcua.com

Приватбанк запровадив додаткові «кредитні канікули» для позичальників програм кредитування «Авто в розстрочку», «Житло в кредит» та «Кредит під заставу нерухомості». Про це повідомляє пресслужба банку.

Читайте також: Для кого кредитні канікули і як це працює. Пояснення НБУ

«Кредитні канікули» банк надає надаються банком клієнтам, що стикнулися з фінансовими труднощами (звільнення, відпустка за свій рахунок тощо) через обмеження, пов’язані з карантином.

«Такі клієнти матимуть право на перенесення строків усіх чергових платежів до 31 липня 2020 року з відповідним укладанням додаткових угод до кредитного договору чи договору лізингу після завершення карантину», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для оформлення «кредитних канікул» за вказаними програмами достатньо заповнити заявку на сайті банку.

Читайте також: Як працюють банки під час карантину

Нагадаємо, що раніше ПриватБанк запровадив «кредитні канікули» для клієнтів малого та середнього бізнесу і підприємців з 1 березня 2020 року до кінця травня. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!