ПриватБанк запровадив «кредитні канікули» підприємцям та малому бізнесу

1655 0
Вимогу обов'язкового щомісячного обнулення лімітів перенесли на кінець травня 2020 року.
Фото: rbcua.com

Фото: rbcua.com

ПриватБанк запровадив «кредитні канікули» для клієнтів малого та середнього бізнесу і підприємців з 1 березня 2020 року до кінця травня. Про це повідомляє пресслужба банку.

«Кредитні канікули» запровадили як за кредитами без простроченої заборгованості, так і за кредитами, які не були погашені вчасно. Вони діятимуть для всіх клієнтів малого та середнього бізнесу за продуктом «Кредитний ліміт на рахунку». Вимогу обов'язкового щомісячного обнулення лімітів перенесли на кінець травня 2020 року.

Читайте також: Як працюють банки під час карантину

Про порядок запровадження «кредитних канікул» за цим та іншими кредитними продуктами клієнти малого та середнього бізнесу отримають персональні повідомлення, у яких банк зазначить детальну інформацію щодо нових умов погашення кредитів на вказані періоди.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!