ПриватБанк запустив сервіс електронного обміну документів для українського бізнесу

1899 0
Приватбанк запустив Папка 24 – сервіс який має допомогти українським підприємствам уникнути паперового документообігу з контрагентами. Якщо раніше для того, щоб обмінятись договорами, актами виконаних робіт та іншими документами необхідно було роздруковувати всі ці документи, скріпляти підписами, а потім надсилати кур’єром чи поштою, то через новий сервіс все це можна зробити в кілька кліків за допомогою електронно-цифрового підпису (ЕЦП).
Фото: dp.sfs.gov.ua

Фото: dp.sfs.gov.ua

Папка24 є безкоштовним сервісом і працює для всіх приватних підприємців та юридичних осіб України. Сервіс працює з усіма основними видами ключів ЕЦП – наприклад, податкової чи Мін’юсту, – пише Watcher.

«Ми схрестили Gmail, Google Docs і ЕЦП, – пояснив Дмитро Дубілет, ІТ-директор ПриватБанку, – У дизайні ми спеціально запозичили багато в Google. В результаті сервіс вийшов дуже простим у використанні».

Папка24 дозволяє зберігати та систематизувати за допомогою міток документи на своїх серверах або завантажити їх на свій комп’ютер з накладеними ЕЦП.

Приватбанк також готовий допомогти всім підприємцям, в кого виникли непорозуміння з чиновниками, які відмовляються приймати документи в електронному вигляді. У випадку виникнення таких ситуацій просять надсилати листи на [email protected].

 Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!