«ПриватБанк» запустив сервіс, що дозволяє знімати готівку через каси магазинів і кафе

2429 0
Раніше ця послуга працювала лише у касах деяких АЗС.
Фото: rbcua.com

Фото: rbcua.com

Державний «ПриватБанк» запустив в Україні новий сервіс, що дозволяє отримати готівку під час оплати покупок банківською карткою на касі супермаркетів й інших торгових закладів, без необхідності використовувати банкомати. Про це повідомляє пресслужба банку.

Раніше ця послуга працювала лише у касах деяких АЗС. Скористатися послугою «Готівка на касі» можуть власники будь-якої картки «ПриватБанку», за винятком кредитних карток, а також власники карток інших банків, якщо їхні банки дали дозвіл на використання послуги.

Читайте також: Як вижити на карантині ще місяць. Поради фінансового експерта

Для того, щоб отримати готівку на касі торгової точки, покупцеві необхідно тільки оплатити товар або послугу банківською карткою і повідомити касиру про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки на одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Мінімальна сума – не має обмежень. Підтвердити операцію на касі можна з введенням PIN-коду банківської картки.

Наразі отримати готівку з картки ПриватБанку можна у POS-терміналах 65 тис. українських торгових точок, які підключили до сервісу «Готівка на касі». Надалі новий сервіс охоплюватиме ширшу партнерську мережу, «щоб послуга була максимально відкритою і доступною для держателів карток різних банків у всіх торгових точках України».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!