Приватні клініки отримають державні вакцини

1394 0
Отримати щеплення можна буде у приватних клініках. лікарів-ФОП та приватних пологових.
ілюстративне фото: politeka.net

ілюстративне фото: politeka.net

МОЗ закупило державні вакцини приватним медзакладам. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник міністра охорони здоров'я Павло Ковтонюк.

Читайте також: У МОЗ відповіли на найпоширеніші запитання про вакцинацію

Вакцини, які уряд закупив через міжнародні організації, із літа зможуть отримати приватні клініки, які уклали договір із Нацслужбою здоров’я, лікарі-ФОП, які співпрацюють із НСЗУ, приватні пологові будинки та неонатологічні центри (вакцини для немовлят – БЦЖ та для профілактики гепатиту В), навіть якщо вони поки що не працюють із НСЗУ.

Медзаклади за спеціальною формулою обраховують свою потребу в вакцинах, передають замовлення у структурний підрозділ охорони здоров'я (управління або департамент охорони здоров’я) й отримують необхідну кількість вакцин.

Читайте також: У МОЗ розповіли, де шукати вакцину від кору

Нагадаємо, з початку квітня на Львівщині зменшилась захворюваність на кір.

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!