Приватні перевізники Львова оприлюднили графіки оновлення транспорту

4256 1
За 2019 рік перевізники мають оновити 35% транспорту.
Фото: Святослав Нейгауз

Фото: Святослав Нейгауз

Троє приватних перевізників Львова оприлюднили графіки оновлення транспорту. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Петиція про збільшення кількості автобусів до Рудного набрала понад півтисячі голосів

Зокрема перевізники надали графіки відновлення салонів (сидінь та панелей) та графіки ремонтів самих автобусів. 

«За інформацією від ТзОВ "Фіакр Львів", у січні вони вже капітально відремонтували 4 автобуси. Також до наступної середи приватні перевізники мають підготувати графік закупівель нового транспорту і графік покращення випуску автобусів на маршрути», – розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий.

Крім цього, управління транспорту провело перевірку трьох приватних перевізників, під час якої на 16-ти маршрутах виявили порушення і виписали штрафи. 

Читайте також: АТП-1 запровадить у своїх автобусах квитки з голограмами

Додамо, що згідно з умовами договору з перевізниками, впродовж 2019 року вони мають новити рухомий склад на 35%, а до 2020 року – на 50%.

 


Читайте також:
10 Лютого, 2019 18:34
Львів*янка Куди поділись машини 44 маршруту зранку у вихідний день 10 лютого. Чи вельмишановне управління транспорту якось відреагує на відсутність машин, вартість проїзду підняли, де ж машини !
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!