«Привіт колезі зі Львова»: бійці з передової привітали українців з Новим роком

20138 0
Волонтери фонду «Повернись живим» підготували новорічне відео з привітаннями від бійців АТО, які несуть службу в Донецькій і Луганській областях.

«Для більшості з них 2017 рік стане третім роком, який вони зустрінуть далеко від рідних, на опорниках, у бліндажах та казармах. У новорічну ніч вони нестимуть службу, оберігаючи наш тендітний затишок та зворушливий спокій. Обіймаючи гвинтівки, а не дружин, морозний ранок 1 січня 2017-го вони почнуть з шикування, а не з доїдання вчорашнього олів'є. Чи шкодують вони про це? Ні, хоча шалено скучають за рідними. Але кажуть, що це їх робота, їх обов'язок, і честь»,  – пишуть волонтери, які підготували ролик.

У зворушливому ролику свої привітання українцям передали військові 137-го окремого батальйону берегової охорони, 81-ї окремої аеромобільної бригади, 72-ї та 54-ї окремих механізованих бригад.

Читайте також: Президент затвердив військовий квиток нового зразка


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!